Uw gebouw inrichten in 3D. Dat is nu wel heel eenvoudig

 -  Available in: Nederlands Nederlands

Onze nieuwste ontwikkeling geeft u de mogelijkheid om eenvoudig de inrichting van uw (kantoor-) gebouw aan te passen. En te bewaren. Bekijk het hier. 

We hebben een eenvoudige maar hele krachtige functie gebouwd om de indeling van bijvoorbeeld een kantoor of winkel snel aan te passen in 3D. In onze catalogus staat een groot aantal objecten. Het is mogelijk om de maat van die objecten aan te passen (schalen), zodat ze exact dezelfde omvang hebben van de meubels die u heeft. Op die manier krijgt u een getrouw beeld van de werkelijkheid.

U kunt ook uw eigen meubels (en andere objecten) inladen en gebruik maken van uw eigen catalogus. Het spreekt naar wij aannemen voor zich dat alles op schaal is en blijft (tenzij u objecten aanpast uiteraard). 

Als het nodig is om de lay out van uw kantoor of gebouw te veranderen, bijvoorbeeld omdat u meer afstand wil tussen de bureaus vanwege Corona, dan kunt u dat op deze manier eenvoudig doen. Uiteraard is het toepassingsgebied veel groter dan een kantooromgeving. Ook voor winkels zijn deze functies zeer geschikt. Het is eenvoudig om wijzigingen op te slaan en versies bij te houden.

Volgende week kunt u het zelf uitproberen.  

IRP baseert al zijn webdevelopment op de ISO 19650-standaard voor de ontwikkeling en volledige levenscyclus van gebouwen. Voorheen bekend als de BSI 1192-X. Deze standaard is inmiddels bijna volledig in BIMkeeper geïmplementeerd.


<
>